Сумський телеканал СТС

-aUO5YDCUh0

До списку каналів ТРК “ТВ-Ком” доданий Сумський інформаційний канал СТС. Телеканал знаходиться на 503,25 (54K) частоті.

Телеканал СТС (Соціальне телебачення Сумщини) – один із найновіших телепроектів України. Створений у рекордно короткі строки, СТС розпочав мовлення у липні 2015 року.

Компанія свідомо відмовилася від аналогового та цифрового ефіру, та з першого дня роботи сконцентрувалася на кабельних мережах. Відтак, глядач отримує сигнал каналу СТС в унікальній якості, що нічим не поступається європейським аналогам. Канал СТС – єдиний на Сумщині телевізійний мовник, повністю готовий до переходу на HD формат.

Команда СТС вкрай ретельно реагує на коливання аудиторії та рейтингу каналу. Застаріла методика оцінювання через «територію покриття сигналом» не використовується. СТС робить наголос на охопленні домогосподарств, підключених до мереж кабельних операторів.

Програми каналу доступні понад 200 000 абонентів кабельних мереж Сумщини. Отже, потенційна аудиторія СТС сягає до 800 000 глядачів в усіх найбільших населених пунктах регіону.

Карта доступності програм каналу СТС

СТС – канал про людей і для людей. Тема кожної новини чи програми – це проблема конкретного мешканця регіону. Команда каналу видає в ефір те, що бачать навколо звичайні люди, те, чим вони живуть.

Телекомпанія працює не лише як телевізійний мовник, але і як потужний регіональний продакшн. Більше половини щодобового ефіру СТС складають програми власного виробництва. Це абсолютний рекорд на території Сумської області.