Жіночий телеканал «Максі ТВ» перетворився в інформаційний канал «Наш»

Жіночий телеканал «Максі ТВ» перетворився в інформаційний канал «Наш»

Сьогодні на частоті жіночого телеканалу «Максі ТВ» стартував ефір нового мовника – інформаційного телеканалу «Наш». Поки що контенту у каналу немає – він веде пряме включення зі своєї недобудованої студії, а в майбутньому «Наш» обіцяє інформувати глядача про все, що відбувається в Україні і світі, в форматі live-роботи з власної студії.

Судячи з опису, особливих відмінностей від інших інформаційних каналів у «Нашого» не буде – все ті ж розмови з політиками і «експертами», взяти участь в яких з часом зможуть і глядачі.

Власником каналу (точніше, його юридичної особи ТОВ «Наша Прага») числиться добре знайома вам кіпрська компанія Demosena Investments Ltd, бенефіціар якої – Володимир Мураєв, батько нардепа Євгена Мураєва. Обидва раніше володіли телеканалом NewsOne. Директор «Нашого» – Олена Рудик, екс-гендиректор NewsOne, шеф-редактор нового мовника – Роксолана Завінського, яка раніше працювала на NewsOne провідною і головним редактором.

Судячи з того, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення ще не розглядав питання переоформлення ліцензії «Максі ТВ», мовлення новий канал почав незаконно. Що ж подивимося, чим все це обернеться для Мураєва і Ко.